Vi tilbyr ulike tjenester innen opparbeiding og vedlikehold av anlegg, park og hage. Dette inkluderer blant annet graving, transport, belegningsstein, natursteinsmurer, plen, beplantning, bark, terrasser, gjerder og porter. Les mer om våre tjenester, eller ta kontakt med oss – Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring og skreddersyr en løsning som passer for deg.  

Om du trenger hjelp til utendørs vedlikehold av uteområdene dine, kan du benytte deg av våre tjenester. Det kan være bekvemt å ha en “vaktmester” dersom du har travle dager, er mye bortreist eller om kreftene rett og slett ikke strekker til.  Vi tar på oss jobben med å føre tilsyn med hagen og uteområdene dine.

Vi tilbyr regelmessig vedlikehold og tilsyn med hage og uteområder. Dette innebærer blant annet å klippe plenen, rake løv, beskjære busker og trær, luke ugress og kjøre bort hageavfall. Vi foretar grundige høst- og vinter oppryddinger og klargjør uteområdene for sommersesongen. Vi tilpasser både arbeidsoppgavene og tilsynshyppighet etter ønske.